Biokozmetikumok a bőrproblémák ellen

Biokozmetikumok a bőrproblémák ellen

Biokozmetikumok a bőrproblémák ellen

A bőrproblémákat nagyon sok esetben az ételekben, az italokban és a levegőben lévő vegyi anyagok idézik elő. Éppen ezért, arcápolás során ajánlott elkerülni azokat a készítményeket, amelyekkel további szintetikus anyagokat vinnénk be a szervezetünkbe és érdemes a biokozmetikumok közül válogatni.

Ez utóbbiak csak tiszta, ellenőrzött bio termelésből származó hatóanyagokat tartalmaznak, így nem terheljük feleslegesen a gyulladt, irritált bőrünket és azzal együtt a testünket sem. Ugyanis a különféle krémek, testápolók, samponok, balzsamok és dezodorok nemcsak a felszínre vannak hatással, hanem a szervezetünkre is, lévén, hogy a bőrön keresztül nagyon sok minden bekerülhet a véráramba.

Ellenben, ha a biokozmetikumok mellett szavazunk, akkor nem kell félni, hogy minek tesszük ki magunkat, hiszen csak ezek használata által olyan hatóanyagok juthatnak be, amelyek tanúsítottan növényvédőszer mentes biodinamikus, vagy bio tzermelésből származnak és az emberi test is sokkal könnyebben fel tudja dolgozni.

A biola.hu oldalon éppen ilyen, tanúsított biokozmetikumok közül válogathatunk, amit azért fontos kiemelni, mert sajnos sokan mások jogtalanul használják a bio és természetes jelzőket.