Biztonságos tapadást garantál a szigetkötszer

Biztonságos tapadást garantál a szigetkötszer

Biztonságos tapadást garantál a szigetkötszer

A sebfelület helyes gyógyulási rendjének biztosítása érdekében fontos megvédeni a sérült területet a bakteriális fertőzésektől és a szennyeződésektől. A szigetkötszer pedig megbirkózik ezzel a feladattal. A fásli magas légáteresztő és nedvszívó képességgel rendelkezik. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően, tökéletesen magába szívja a gyulladásos folyadékot a közepesen vagy gyengén váladékozó sebből. A szigetkötszer tapadásának szorossága elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a bakteriális fertőzések behatolását a külső környezetből.

A termék külső rétege szintén nem engedi át a folyadékokat, de nem zavarja a kötszer alatti levegő áramlását és hozzájárul a seb szellőzéséhez. Az ilyen pólyák egyes típusait belülről zselé réteg borítja, ami nedvesen tartja a környezetet, ha érintkezik a sebbel, ami azt jelenti, hogy nem tapad a sérült felületre és könnyen eltávolítható, ha cserére van szükség. A szigetkötszer nemcsak a sebet védi a külső hatásoktól, hanem felgyorsítja a friss szövetek képződésének folyamatát is. A sebek kezelésére különböző kötéseket és tapaszokat kell alkalmazni. A sebek gyógyulásának folyamata jellegzetes fázisokon megy keresztül, amelyek mindegyikéhez bizonyos kötszer használata ajánlott, a folyamat hatékony kezelése érdekében. A sportkotszer.hu online áruház termékei a modern fáslik összes fontos előnyével rendelkeznek, a hagyományos kötésekkel szemben. A kínálatunkban megtalálható kötszerek nemcsak a sebből szivárgó gyulladásos folyadék, hanem a baktériumok esetében is jó nedvszívó tulajdonságokkal rendelkeznek, légáteresztőek és biztonságosan használhatóak.

A steril csomagolásban értékesített kötések különböző eredetű, gyengén gyógyuló sebek esetén is alkalmazhatóak. Ezek a pólyák kellemes és puha tapintásúak, egyesek pedig ütést elnyelő hatást is kifejtenek. A termékek olyan anyagokból készülnek, amelyek jól tapadnak a bőrfelülethez. A kötszer cseréjének aktualitása a sebgyógyulás állapotától függ. Általános szabály azonban, hogy cserére van szükség, ha a váladék a kötésen kívülre szivárog.