Bögre nyomtatás városunk fotóival

Bögre nyomtatás városunk fotóival

Bögre nyomtatás városunk fotóival

Egy különleges csésze, aminek oldaláról a szeretett unoka mosolyog vissza a nagyszülőkre, értékesebb lehet számukra a világ minden kincsénél. Erre lehetőséget biztosít a modern gépekkel történő bögre nyomtatás, amit megrendelhetünk a kepmania.eu weboldalon keresztül. Sőt, ha azt szeretnénk, akkor saját magunk szerkeszthetjük meg a terméket. A portálon ugyanis kiválóan működik egy szerkesztőprogram, amit nagyon egyszerű használni, mindössze az ott leírt lépéseket szükséges pontosan betartani a tökéletes végeredményhez.

Persze bögre nyomtatás előtt döntő fontosságú a megfelelő motívum kiválasztása. Csészék esetében a legnépszerűbb díszítőelemek a családi fotók, a barátokkal készített szelfik, illetve a kedvenc háziállatokról megörökített pillanatképek. Távolra szakadt barátunknak vagy rokonunknak kitűnő választás egy olyan csésze, amelyiken a szülővárost ábrázoló fotók láthatóak. A bögre nyomtatás szolgáltatásának lehetősége révén ezt is elkészíthetjük, így okozva nagy örömöt a megajándékozottnak.

Remek döntés a vászonkép rendelés

Az ilyen lakásdekorációs tárggyal teljesen egyedivé változtathatjuk az otthonunkat, hiszen bármelyik helyiségbe ideális választás lehet. Egy- vagy többpaneles vászonkép rendelés kivitelezhető a cégtől és bármelyik típust választjuk, azzal biztos, hogy teljességgel különleges designt teremthetünk meg a lakásunkban. Például a többpaneles típusok rendkívül populáris lakberendezési kiegészítők, a lakásdekorációs termékek között. Hatalmas a választék ezekből, a kepmania.eu honlapon a kétpanelestől a hatpanelesig, több mint 80 különböző elrendezésből lehet választani.

A vászonkép rendelés lehet függőleges vagy vízszintes felosztású nyomtatott képekkel és mivel nincsenek keretbe foglalva az egyes részek, ezért a téma egységes marad. A főképpen négyzet vagy téglalap alakú részeket vakrámára, azaz erős fakeretre feszítik a szakemberek. A vastag keret miatt a fotó vagy grafika a vászonra nyomtatott kép oldalain is folytatódik, ezzel még inkább erősítve a dinamikus 3D hatást. Tehát a vászonkép rendelés által csodás darabhoz jutunk.