Divatos és meleg a cicás harisnya

Divatos és meleg a cicás harisnya

Divatos és meleg a cicás harisnya

A combfix hatású harisnyák igazán kedveltek a hölgyek körében, a gyártók pedig ehhez igazodva, különféle aranyos mintás darabokat dobtak piacra. Kedves darab a cicás harisnya, ami jelentősen javítja a hangulatot például a kellemetlen őszi, téli napokon. A mindentkapni.hu webshop kínálatában szerepelnek a Leg Avenue mintás példányok, amelyeknek szálvastagsága 20/70 DEN.

Nagyon jól néznek ki ezek a harisnyák, bájos darabok, így bármelyik hölgy napját kellemessé teszik. Amellett, hogy melegen tartják a testet, elegánsak és divatosak egyben. Az őszi, téli hónapok elengedhetetlen kiegészítője lehet a cicás harisnya, de egyéb modellek is.

Szerezzen be Ön is néhányat ezen remek termékek közül, hiszen igazán jó választást jelentenek és nem kerülnek sok pénzbe sem! Például a cicás harisnya ára mindössze 4630 Ft, de tartós jellegének köszönhetően, hosszú ideig kiszolgálja majd. Rendelés után a kiszállítási idő maximum 1 munkanap. Használja ki ezt a lehetőséget és vásároljon divatos, szexi darabot!