Egy jó fürdőszoba festék meggátolja a penész kialakulását

Egy jó fürdőszoba festék meggátolja a penész kialakulását

Egy jó fürdőszoba festék meggátolja a penész kialakulását

Amikor olyan diszperziós falfestéket rendel, amivel a mellékhelyiséget, a fürdőszobát, esetleg a konyhát szeretné felújítani, érdemes olyat választania, ami a párásodás okozta penészesedés, algásodás ellen is védelmet nyújt.

Az egyszerű szobai változatok mellett, létezik speciális fürdőszoba festék, aminek összetételében már szerepelnek ezek a gombaölő szerek. A jó minőségű fürdőszoba festék a munkavégzést is leegyszerűsíti, hiszen egyetlen mozdulattal minden felkerül a falra, amit korábban több rétegben kellett előkészíteni.

Mellesleg nagyon jó állagú, egyetlen réteg képes egyenletesen, csíkozás nélkül befogni a kívánt felületet. A vállalatunk által forgalmazott fürdőszoba festék felhozatal árnyalt és változatos, ráadásul csak ismert márkákkal dolgozunk.

Így már a névről tudni fogja, hogy minőséget vásárol. Érdemes megismerkedni a páraáteresztő falfesték tulajdonságaival és előnyeivel is, meglehet, hogy erre is szüksége lesz a lakásfelújítás alatt! Még több hasznos információ weboldalunkon olvasható!