Ellenállhatatlan az ital a grenadine szirup révén

Ellenállhatatlan az ital a grenadine szirup révén

Ellenállhatatlan az ital a grenadine szirup révén

A koktélszirupok nélkül a legjobb pultos és barista sem tudja elkészíteni azt a különleges italt, amiből az ember nem csak egyet rendel, hanem legalább hármat. Sok hozzáértő a grenadine szirup termékre esküszik, ami garantálni képes a felejthetetlen ízélményeket a fogyasztás közben.

Nem is vitás, hogy ez az alapanyag az egyik legtöbbet felhasznált szirupfajta. Valószínűleg annak köszönhető a közkedveltség, hogy ez jellegzetes édeskés ízt és élénkpiros színt garantál. A grenadine szirup egyik tulajdonsága, hogy vegyesgyümölcs-ízű, aminek nyilván legdominánsabb része a gránátalma. Ahogy azt a fenti sorok is mutatják, a grenadine szirup ízesítésre és színezésre tökéletesen megfelel.

A legismertebb italok, amelyek a grenadine szirup alapanyagra épülnek, a Tequila Sunrise, Gin Daisy, a Bloody Brain és a mostanság egyre inkább terjedő Zombie. A produktumot otthon nem lehet egyszerűen elkészíteni, nem úgy, mint a cukorszirupot, úgyhogy tanácsosabb a rendelést választani. Ebben segíthet a koktélrajongóknak a Gourmania oldala.