Előnyös a Berlinger Haus serpenyő otthon

Előnyös a Berlinger Haus serpenyő otthon

Előnyös a Berlinger Haus serpenyő otthon

jól felszerelt konyhából egyszerűen nem maradhat el egy remek serpenyő, amiben a finomságokat elkészítheti a háziasszony a családnak. Az a legjobb, hogyha az adott darab magas minőséget képvisel, például a Berlinger Haus serpenyő márvány bevonattal ideális választás lehet.

Ez a típus üvegfedővel is el van látva, tehát igazán praktikus, ha csak arra gondolunk, hogy amikor az ízletes kolbászt sütjük benne, akkor nem csapja össze az egész konyhát. Kovácsolt alumíniumból készült és 3 rétegű márványbevonattal látták el.

Az átmérője 24 cm. Energiatakarékos is, hiszen a turbó indukciós talp lehetővé teszi, hogy akár 35%-al kevesebb energia felvétellel készüljenek el az ételek. Mindenféle főzőlapon kiválóan használható és még a nyele sem melegszik fel. A Berlinger Haus serpenyő megvásárolható az edenyshop.hu webáruház kínálatából.

Természetesen ennek a híres gyártónak számos terméke fellelhető még a webshop felhozatalában. Nézzen szét a boltban és vegye meg azokat a dolgokat, amelyekre szüksége van!