Előtérben a kivételes motorolaj 5W30

Előtérben a kivételes motorolaj 5W30

Előtérben a kivételes motorolaj 5W30

A különféle motorok nagyon magas üzemi teljesítményen működnek, amiből adódóan komoly terhelésnek vannak kitéve. Bár a nagy erőfeszítés teljesen elvárt a berendezésektől, egyértelműen gondoskodni kell arról, hogy azok minden feltételt megkapjanak, a maximum eredmény biztosításához. A motorolaj 5W30 főként a Volkswagen és VW csoportos járművekhez lettek megalkotva.

Szintetikus technológián alapulnak és gondoskodnak az üzemanyag-takarékosság biztosításról, a részecske szűrők optimális működéséről és az élettartamának a kitolásáról. A motorolaj 5W30 dízel és benzin üzemű gépjárművek mellett, kiszolgálja a gázüzemű rendszereket is. Egyedi képességeinek hála, gondoskodik a motorok magas fokú tisztaságáról, valamint minimalizálja a lerakódások létrejöttének esélyét.

Hosszabb idejű olajcserét tesz lehetővé. A hungarolube.hu weboldalon kedvező áron, magas minőségben és többféle kiszerelésben érhető el a motorolaj 5W30. Amennyiben rendszeresen üzemkész állapotban akarjuk tudni az autót, akkor ne sajnáljuk tőle a prémiumminőséget a magas teljesítmény kinyerése érdekében!