Erős sav a BHA hámlasztó?

Erős sav a BHA hámlasztó?

Erős sav a BHA hámlasztó?

Amikor meghalljuk a hámlasztó szót, akkor általában azokra a krémekre gondolunk, amelyek apró szemcséket tartalmaznak és szó szerint ledörzsölik az elhalt rétegeket. A BHA hámlasztó azonban egészen másképpen működik, mivel a kémiai hámlasztók csoportját erősíti.

Mit jelent az? Fizikai szemcsék helyett, nagyon enyhe savat kapunk, ami dörzsölés nélkül tünteti el a hámsejteket, ami rengeteg előnnyel jár. A felhasználók általában arra gondolnak, hogy a sav egyenlő a veszéllyel, azonban a BHA a leggyengébb savak közé tartozik, így nem kell félni tőle. Ha a kémiai hámlasztást választjuk, akkor csökkenthetjük a pigmentfoltokat és a pattanás utáni hegeket, miközben az arc fokozatosan simábbá válik.

További jótékony hatása, hogy a ráncokat is csökkenti, amit néhány hónap használat után érezni fogunk. A BHA hámlasztó krémként, tonerként, folyadékként és szérumként is beszerezhető, tehát könnyen kiválaszthatjuk a kedvencünket. Ráadásul a koreai készítmények ma már az interneten keresztül is beszerezhetőek.