Étkezés előtt Calvados fogyasztása

Étkezés előtt Calvados fogyasztása

Étkezés előtt Calvados fogyasztása

Az érlelt gyümölcspárlatok rendszerint az aperitif részei. Az igazi Calvados egyedi receptúra alapján készül. Étkezés előtt fogyasztják szívesen, ugyanakkor a tapasztalat azt mutatja, hogy kedvező hatással van a túlterhelt gyomorra. Alapanyaga az almabor, ehhez vegyesen használnak fel édes, savanyú, kesernyés terméseket, ezáltal érik el a különleges aromát.

Nem mindennapi felhasználásai közé tartozik a feketekávéba való csepegtetése, mert hihetetlenül jellegzetes zamatot kölcsönöz. Szeretné tudni, hogy honnan szerezhető be ez a kiváló termék? Az internet kézenfekvő megoldás erre, ugyanis a diszkontital.hu online áruházban a Calvados többféle változata megtalálható.

Gyönyörű, ízléses kiszerelésben sorakoznak fel, így az ünnepi asztal díszei is lehetnek. Ajándéknak szintén kifogástalan alternatíva. Amikor nem tudja mivel lepje meg a barátait, rokonait, válassza a Calvados egyik kiadását! A gyors regisztrációt követően, azonnal megtöltheti a kosarát azokkal az árucikkekkel, amelyek elnyerték a tetszését!