Fekvenyomó pad súlyzóval együtt

Fekvenyomó pad súlyzóval együtt

Fekvenyomó pad súlyzóval együtt

A fittség és az erőnlét nemcsak a jó kinézet miatt fontos. A túlsúly kialakulásának megelőzésén túl, a kondíció javítása vagy megtartása miatt is érdemes edzeni. Ráadásul a fitt test a különféle betegségeknek is jobban ellenáll, amik elsősorban az immunrendszert támadják meg. A fekvenyomó pad előnyeit nemcsak azon férfiak ismerik, akik az edzőtermekben izzadnak.

A nők is tisztában vannak azzal, hogy a fekvenyomó pad különféle beállításaival kellően meg lehet mozgatni a kar, hát, váll és derék izmait anélkül, hogy azokra különösebben koncentrálnia kellene. Egy kiadós edzés után, csak a sajgó izomzat fogja tudtára adni mindenkinek, hogy eredményes munkát végzett.

Látogassa meg webshopunkat és szerezze be a legkényelmesebb és leghatékonyabb fekvenyomó pad modelljeink egyikét! Találjon helyet neki az egyik szobában, a garázsban vagy az edzősarokban. Az univerzális változatok nemtől függetlenül eleget tesznek az elvárásoknak, sőt, mi több, ezek közül sokat még az olimpiai bajnokok is rendszeresen alkalmazzák.