Felújított albérlet Debrecen szívében

Felújított albérlet Debrecen szívében

Felújított albérlet Debrecen szívében

Sokan teszik le a voksukat egy több évtizede épült lakás mellett, hiszen az olcsó és kecsegtető bérleti díj mellett, szinte át sem kell gondolni a fontos döntést.

Azonban egy teljesen korszerűsített albérlet Debrecen városában, sokkal kedvezőbb lehet pénzügyi szempontból. Vegyük alapul például azt, hogy az árak nem mindent mutatnak meg őszintén. A 20 vagy 30 éve épült lakótelepi házra az évek folyamán sokkal többet kell költeni, mint egy új példányra.

Ez mind a szigetelésre, mind pedig a tetőre és az egyéb költségekre fordított összegekben tökéletesen megmutatkozik. Természetesen az árakon a környék, illetve a város népszerűsége is csökkenthet.

Amennyiben precízen végeznénk egy számolást, amiben a felújított albérlet Debrecen környékén, illetve egy fővárosi lakás szerepelne, nemcsak a bérleti díj, hanem a rezsi is jóval kedvezőbb lenne. Magától értetődően, a lakásnak sem árt pár évente egy teljes festés, esetleg a háztartási eszközök cseréje, ami persze az albérlőket is jobban vonzza majd.