Férfi frizurák női fodrászoktól?

Férfi frizurák női fodrászoktól?

Budapest elég nagy város ahhoz, hogy könnyen rábukkanjunk egy fodrászszalonra, ahol rendbe szedik a frizuránkat. A fővárosban olyan férfi fodrászatot is találhatsz, ahol csak női fodrászok dolgoznak (forrás: a76.hu). Miben különbözik ez más szalonoktól? Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez egyedi, mert borbélyszalonok vannak még ugyan, de ott általában mind férfiak várják a férfi ügyfeleiket. Nyilván azoknak is megvan a maga hangulata, de ugyanúgy ennek is, és kettő különbözik. Kétségtelen, hogy egy férfi számára mindig is vonzó a hölgyek társasága, akkor meg főleg, ha hozzájárulnak ahhoz, hogy határozott férfiakká váljanak.

Itt pedig ez történik. Ide akkor is betérhetnek a férfiak, ha nincsenek még igazán tisztában azzal, hogy milyen fazont szeretnének, mert a lányok segítenek eligazodni. Több éves tapasztalattal a hátuk mögött, már első ránézésre is tudják, hogy egy bizonyos típusú archoz milyen frizura, esetleg szakáll passzol, ezért érdemes kikérni a véleményüket.

Egyébként az említett hölgyek munkáiról készült képek megtekinthetők a szalonjuk online felületén, vagyis meggyőződhetsz arról Te magad is, hogy milyen munkát végeznek. Látni fogod, hogy itt is érvényesül az igazság, hogy a nők valahogy jobban értenek ehhez. Valamilyen módon mindig meglátják, hogy mi illik jobban egy férfihoz. Nem véletlen, hiszen a nők általában jobban megfigyelik nem csupán a férfiakat, hanem még a nőtársaikat is.

Arról már nem is beszélve, hogy a frizura, meg szakáll kialakítása közben egy jó beszélgetés is kialakulhat valamelyik barber királynővel. Ha mindez még nem volna elég, akkor még ajándékot is kapsz, mivel itt egy jó hideg sörrel várják a vendéget. Kétségtelenül jól fog esni ebben a nyári kánikulában. Tehát, ha férfi vagy és szeretnél profi kezekbe kerülni, mindemellett pedig királyi bánásmódban részesülni, akkor mindenképpen lépj fel a www.a76.hu oldalra, foglalj időpontot, és engedd, hogy a barber királynők olyan férfias külsőt varázsoljanak Neked, amilyet mindig is szerettél volna!