Fog implantátum, a hétköznapok hőse

Fog implantátum, a hétköznapok hőse

Fog implantátum, a hétköznapok hőse

A fogorvosi kezelés után, főleg ha implantáció is történt, bizony rengeteg időt kell várni, amíg visszaáll az élet a normális kerékvágásba. Az azonnal terhelhető fog implantátum lehetővé teszi, hogy az orvosi rendelőt elhagyva, máris egy kiadós, finom étkezésben legyen részünk.

Hogyan lehetséges ez az elsőre hihetetlennek tűnő helyzet? Nos, az innovatív technológiának hála, a szakembereknek nem kell mély feltárásokat végezni a szájüregben és szinte azonnal feltehetik az i-re a pontot, vagyis az implantátumra a koronát.

Ennek köszönhetően, a páciensek teljes életet élhetnek, nem kell beesett arccal járniuk, attól rettegve, hogy valaki szóvá teszi a nem túl esztétikus fogatlanságukat, az evéssel járó kínokról pedig inkább már ne is beszéljünk!

A művelet végrehajtásához nem kell csontbeültetéshez sem folyamodni, az eljárás pedig gyors, megbízható és az ára is baráti. E tudás ismeretében pedig már igazán nem is csodálkozhatunk, hogy a fog implantátum szóban forgó típusa miért örvend oly nagy népszerűségnek világszerte.