Fog implantátum felhelyezés szakértői kezek által

Fog implantátum felhelyezés szakértői kezek által

Fog implantátum felhelyezés szakértői kezek által

Egy borsosabb árú szolgáltatás igénybevétele esetén, joggal várjuk el a kiemelt bánásmódot. Dr. Kelemen Pál, a fog implantátum szakértője ezt pontosan tudja, így igyekszik ezt megadni minden páciensének. Határozottan lehet mondani, hogy sikerrel jár ebben a küldetésében, hiszen a családi vállalkozásként induló rendelő mára egy elég nagy létszámmal dolgozó, profi hellyé nőtte ki magát.
Ez többek között annak is köszönhető, hogy már több mint 50 éve foglalkozik fogászattal a család, a fog implantátum területén pedig már 25 éve tevékenykednek.

Nem is csoda, hogy az ország egyik legjobb rendelőjévé nőtte ki magát. A kezdeti sikerek híre pedig gyorsan terjedt, így hamarosan egyre többen és többen lettek, mára pedig már igen sok szakembert foglalkoztatnak a stábban.
A kedves kiszolgálás, a profizmus és a fájdalommentesen behelyezett fog implantátumok tömege mind-mind meghozta az eredményét. Amennyiben fogászati szolgáltatásra lenne szüksége, már bizonyára pontosan tudja, hogy kihez kell fordulnia.