Fog implantátum gyorsan, hatékonyan

Fog implantátum gyorsan, hatékonyan

Fog implantátum gyorsan, hatékonyan

A szép mosoly a pozitív első benyomás záloga. De mi a helyzet azokkal a személyekkel, akiknek sajnálatos módon el kell rejteniük a mosolyukat? Bizony, a hiányos fogsor nem az jelenség, amit az ember szívesen kitesz a „kirakatba”, a fog implantátum beültetése viszont változtathat ezen, méghozzá roppant gyorsan.

A Dental Center szakemberei azt ígérik, visszaállítják az egykor bájos és életvidám mosolyát, méghozzá nagyon rövid időn belül, mindössze 72 óra leforgása alatt. Hihetetlenül hangzik? Nos, a mai modern technikáknak köszönhetően, a gyors, igényes és hatékony fog implantátum beültetése nem álom, hanem maga a kézzel fogható valóság. Miért szorongana tovább?

Éljen teljes életet a fog implantátum segítségével! A fájdalomtól való félelem sem jelenthet kibúvót, hiszen a már említett szájsebészeti rendelőben a BEMER kezelési eljárásnak köszönhetően nem tapasztal semmilyen kellemetlenséget, a magnesterápiás módszernek hála, még a beültetést követő gyógyulási szakaszban sem. A tesztek szerint a regenerálódás is gyorsabb.