Gyors hűtés és fagyasztás a sokkoló hűtő alkalmazásával

Gyors hűtés és fagyasztás a sokkoló hűtő alkalmazásával

Gyors hűtés és fagyasztás a sokkoló hűtő alkalmazásával

IIntelligens, EVCO multifunkciós vezérlésű, érintőképernyővel ellátott gépet keres, amivel gyorsan le lehet hűteni az élelmiszereket? A sokkoló hűtő szerepe nagyon fontos az éttermekben és más vendéglátóipari-egységekben, vagy az olyan üzemekben, ahol kész ételt is szoktak csomagolni.

A sokkoló hűtő működése elég egyszerű, szerepe pedig nem más, mint a forrás-közeli hőmérsékletet nagyon gyorsan lecsökkentse. Éttermekben a tálalás előtt így lehet például fogyaszthatóvá tenni a lobogó leveseket. A gyorshűtés és fagyasztás másik fontos szerepe, hogy megelőzze a romlást, a minőség pedig egyáltalán nem csorbul.

A sokkoló hűtő az olyan ételeknél is hasznos, amiket hidegen tálalnak a vendégeknek, mint például a hidegtálakra felhelyezett göngyölt húsok, hústekercsek, de az élelmiszercsomagolás előtt is hasznos. Ha például héj nélkül, szinte azonnal szeretné eltenni a sült padlizsánt, paradicsomot, különféle szószokat, főtt spenótot vagy sült hússzeletek, szintén örömét fogja lelni ebben a készülékben.