Hasról fogyás és annak megtartása

Hasról fogyás és annak megtartása

Hasról fogyás és annak megtartása

Igazán idegesítőek bírnak lenni a hasi tájékon megjelenő zsírpárnák és ezektől csak nagyon nehezen szabadulhatunk. Viszont, hogyha a hasról fogyás szakavatott módon történik, akkor az eredmény nem marad el és az egészségünk sem látja kárát. Amennyiben Ön is ilyen problémával került szembe, azt tanácsoljuk, hogy csatlakozzon az alakorvoslas.hu weboldalon megismerhető súlycsökkentő programhoz! A doktornő, aki ezt a módszert kidolgozta, ajánlja azoknak, akik a szebb alak elérése érdekében szeretnének fogyni, valamint azoknak is, akik az egészségük megtartásáért akarnak leadni néhány felszedett kilót.

Lényegében, ez a súlycsökkentő program 3 egymásra épülő diétás szakaszból áll össze. Az anyagcsere működése, valamint a fogyás beindítása a Speed szakasz által érhető el. Ekkor már a hasról fogyás is beindul, szabad szemmel is észrevehetővé válik. Ezt megláthatja a diétázó, amikor magára veszi a ruháit és örömmel konstatálja, hogy a szoknyák, a nadrágok picit bővek rá. Boldog felfedezés ez, hiszen erre vágyik, ezért csinálja a programot.

A hasról fogyás következő szakasza az Easy, amivel könnyedén elérhető az álomsúly, amiért eddig dolgozott. Igen ám, de ezt a súlyt meg is kell tartani! Nem lehet úgy gondolkodni, hogy elértük, amit akartunk, innentől kezdve pedig minden mehet a régi kerékvágásban. Ha visszatérünk a megszokott étrendünkhöz, nagyon hamar visszaszedhetjük a keservesen leadott többletsúlyt és akkor a hasról fogyás eredménye bizony odalesz!

Azonban van egy harmadik, orvos által kidolgozott szakasz, a New Life, amivel meg lehet tartani a csinos alakot. Természetesen mindegyik diétás szakaszhoz külön étrend is tartozik, amit szigorúan be kell tartani! Ezzel a módszerrel a hasról fogyás relatív könnyen lehetséges, tehát érdemes kipróbálni. Arra viszont számítani kell, hogy az eredmény egyénenként eltérhet, nincs kifejezett garancia. Azok a fogyni vágyó személyek, akik csatlakoznak a programhoz, különböző finomságokat is megvehetnek, amelyeket a hasról fogyás ideje alatt is nyugodtan fogyaszthatnak.