Használt polcrendszerek a pénzspórolás jegyében

Használt polcrendszerek a pénzspórolás jegyében

Használt polcrendszerek a pénzspórolás jegyében

Új vállalkozást szeretne indítani? Amennyiben már az üzletberendezés szakaszában járnak az előkészületek, a használt polcrendszerek segítségével jelentős mennyiségű pénzt spórolhat meg.

A kezdő vállalkozásoknak ideális lehetőséget kínáló Moment-Porta termékei egytől-egyig kiváló minőséget képviselnek, ám mivel használt berendezésekről van szó, a csapat által kiszabott árak a földön járnak. Mi kell egy újonnan megnyitott élelmiszerboltba vagy divatárukkal foglalkozó üzlethelyiségbe?

Rengeteg polc, asztal, kisebb-nagyobb állványok a brosúráknak, többek között. A felsorolt kellékek eredeti költsége nem alacsony és bár a beinvesztált pénz előbb-utóbb megtérül, ha mindent újonnan szerzünk be, a vásárlás nagyon megterhelő lehet.

A használt polcrendszerek nyújtotta remek lehetőségek kiaknázásával viszont két legyet üthetünk egy csapásra, hiszen a terveink megvalósítása mellett, tetemes mennyiségű pénzt is megtakaríthatunk. Mindezt természetesen kiváló minőségben, precíz kialakításban és esztétikus formatervezésben.