Hasznos eszközökkel kényelmesebb a szoptatás

Hasznos eszközökkel kényelmesebb a szoptatás

Hasznos eszközökkel kényelmesebb a szoptatás

Egy anya és gyermeke között rendkívül meghitt kapcsolat van. A szoptatás az egyik legintimebb dolog, amit átélnek. A gyermek táplálásának rendszeressége, kiegyensúlyozottsága és mennyisége nagyon sok mindentől függ. Előfordulhat, hogy az anyának nincs is elég teje, ilyenkor tápszert kell alkalmazni.

Azonban ennek az ellentétje is előfordulhat, mert néha azt érezheti, hogy túl sok van. Szerencsére az anyatejet könnyedén lehet tárolni, hogy később is el tudja fogyasztani a csöppség. Erre a célra például a medipack.hu oldalon találhat edényeket vagy éppen tejtároló poharat is. Ha a gyermek tápszeres, még tápszertároló dobozt is vásárolhat.

Egy anyatejes kezdőszett jó választás lehet, hiszen sok terméket megkaphat vele, amelyeket így nem kell egyesével beszerezni. Többek között a 6 darabos tápszer adagoló is megkönnyítheti a pici etetését. Annak érdekében, hogy a szoptatás a lehető legkényelmesebb legyen az anyának is, az oldalon vásárolhat szoptatós párnát. Nézzen szét és szerezzen be mindent, ami szükséges!