Inverteres klíma az egészséges levegőért

Inverteres klíma az egészséges levegőért

Inverteres klíma az egészséges levegőért

A technológiai újítások a hűtés- és fűtéstechnikában is gyakoriak voltak az évtizedek során. A gyártók igyekeztek a legjobban megfelelni a fogyasztói elvárásoknak. Az inverteres klíma is annak nyomán született meg, hogy a vásárlók szerettek volna olyan légkondicionálót a lakásukba, vállalkozásukba, ami még kellemesebb légkört biztosít.

Az inverteres típus ugyanis jóval kevesebbet fogyaszt, mint a többi fajta és nem jár zavaró huzatérzettel a hűtésnél, a magasabb hőmérsékletű kilépő levegőnek köszönhetően. Az inverteres klíma ugyanakkor alacsonyabb zajszinttel működik mind a kültéri, mind a beltéri esetében. Sokan érzékenyek a légkondicionáló okozta száraz levegőre, főleg a kontaktlencsét viselőknek kellemetlen.

Az inverteres klíma másik nagy előnye, hogy nem szárítja a levegőt. Láthatjuk, hogy az ilyen fajta klíma sokkal egészségesebb és kellemesebb légkört biztosít. Ma már több gyártó termékpalettáján is megtalálható. A klimaman.hu webáruházban ezek a típusok kiváló ár/érték arányban rendelhetőek meg.