Jó szolgálatot tesz a kerítés

Jó szolgálatot tesz a kerítés

Jó szolgálatot tesz a kerítés

Manapság egyre többször lehet hallani, hogy országszerte megszaporodtak a betörések. Természetesen senki nem szeretne áldozat lenni, a kerítés pedig hatékony megoldást kínál az ingatlanunk és az értékeink megőrzésére. Ha a betörés-biztos kerítés kerül szóba, valószínűleg sokan a zárt, magas kivitelezésű térválasztó elemre asszociálnak először.

Az igazság viszont az, hogy a bűnözőket inkább a nyitott típusú elemek riasztják vissza attól, hogy az éj leple alatt besettenkedjenek a portára.

Miért? Nos, a válasz roppant egyszerű. Ha a házunk zárt egységet képez, a távollétünkben a szomszédok mindig figyelő tekintete képtelen követni az eseményeket. Ezzel ellentétben, a nyitott kerítéssel körülvett porták akkor is jól ellenőrizhetőek, ha nem vagyunk otthon, így a betörők, nem vállalva a rizikót, garantáltan messzire elkerülik az ingatlant.

Ha szívesen tudna meg többet a témában, esetleg éppen most aktuális a szóban forgó elem cseréje, a fent elérhető linkre kattintva választ kaphat minden felmerülő kérdésére.