Kellemes tapintású bőr aktatáska

Kellemes tapintású bőr aktatáska

Kellemes tapintású bőr aktatáska

Manapság az üzletemberek nemcsak a papírokat viszik magukkal, hanem a laptopjukat, táblagépjüket is, így ezeket maximális biztonságba kell helyezniük. Amellett, hogy eleganciát sugároz, a bőr aktatáska ideális körülményeket biztosít az értékes elektronikai felszereléseknek is.

Sötétbarna színű a Rosme bőr üzleti aktatáska, aminek megvételére lehetőség van az utazunkshop.hu webshopban. Első osztályú anyaga és megmunkálása méltán megállja a helyét a bőrdíszműves iparágban. Egy cipzáras fő-, három elülső szintén cipzáras és egy hátsó mellékrekeszt tartalmaz ez a bőr aktatáska. A főrekeszben névjegy- és telefontartó található, valamint egy belső, cipzárral zárható zseb.

Valódi finom, minőségi bőrből készült, szép, igényes, kellemes tapintású darab. Kézben és vállon egyaránt hordható, lecsatolható a vállpántja, hossza pedig kényelmesen állítható. A bőr aktatáska úgy van kialakítva, hogy ráhelyezhető a bőröndök húzószerkezetére. Így komfortosan magával viheti a tulajdonosa még egy hosszú repülőúton is.