Kényelmes autó ülésvédő huzat kutya utaztatására

Kényelmes autó ülésvédő huzat kutya utaztatására

Kényelmes autó ülésvédő huzat kutya utaztatására

Van olyan helyzet, amikor a kutya nyugodtan ücsörög autókázás közben, azonban az sem ritka, amikor állandóan mozog az ülésen. A kárpit épségéért az utóbbi esetben sem kell aggódni, ha van autó ülésvédő huzat kutya szállítására. Még mielőtt azt gondolnánk, hogy ez is bizonyára egy felesleges holmi, amit bármelyik elnyűtt takaró képes helyettesíteni, akkor jobb, ha megismerkedünk a termék előnyeivel.

Tény, hogy egy takarót is rádobhatunk az ülésre, amire rápattanhat a kedvencünk, de vajon az sem engedi át a nedvességet? A takaró is megmarad az ülésen és nem csúszik le pár mozdulat után? Nos, bizonyára nem! Az autó ülésvédő huzat kutya utaztatására viszont mindezeket tudja, sőt, még ennél is többet.

Ez a remek textília ugyanis koszfogó színben kapható, tehát nem éktelenkedik egy sárfoltos “rongy” az autó ülésén és nagyon könnyen tisztítható mosógépben is. Az autó ülésvédő huzat kutya tulajdonosoknak ráadásul pont akkora, amekkora képes a teljes ülést megvédeni, hiszen több méretben elérhető. Már most megrendelheti a petsker.hu webshopból!