Kényelmes, bővíthető kerek étkezőasztal

Kényelmes, bővíthető kerek étkezőasztal

Kényelmes, bővíthető kerek étkezőasztal

Ha vendégek érkeznek, akkor jó, ha van egy nagy asztal az étkezőben, ahol elkölthetik a finom ebédet vagy vacsorát. Nem muszáj azonban a többi napokon is kerülgetni a nagy bútordarabot, ha egy bővíthető kerek étkezőasztal található a helyiségben.

Igazán praktikus megoldást jelent egy ilyen példány, ha csupán a helytakarékos jellegét tekintjük is. Hozzáillő székekkel vásárolható meg a bővíthető kerek étkezőasztal a butorcity.hu webáruház termékpalettájáról. Két szín közül választhatunk, cseresznye és fehér színben kapható. Így mindenki olyat tud venni, ami passzol az étkezőben már meglévő bútorzathoz. Az Odett étkező szett korrekt áron lehet a miénk, ez a másik ok arra, hogy ezt válasszuk. Elegáns, kényelmes és rendkívül kellemes designnal van ellátva.

A napi étkezések nyugodt körülmények között zajlanak, ha a bővíthető kerek étkezőasztal az, ahová tálalunk. Nagyon jól néz ki ez a bútordarab és a hangulat még kellemesebbé tehető a helyiségben, ha az asztalra egy virággal teli vázát helyezünk el.