Készítsen mesebeli mintákat festőzselével!

Készítsen mesebeli mintákat festőzselével!

Készítsen mesebeli mintákat festőzselével!

Manikűröshöz, fodrászhoz vagy kozmetikushoz eljutni nem mindig a legegyszerűbb. Az utóbbi hónapokra pedig ez fokozottan érvényes. Azonban, ha van otthon pár gél lakk, UV LED lámpa és néhány eszköz, akkor nem kell lenőtt körmökkel járkálni és várni, hogy végre megcsinálja valaki a körmünket. Ez egyszerűen hangzik és az is. A monabeautyshop.com webáruházból ugyanis mindez percek alatt megrendelhető és rövid időn belül már bárki saját maga készítheti a manikűrjét.

A gél lakk pedig azoknak is remek választás, akik nem teljesen profik a körömépítésben, hiszen úgy kell használni, mint a körömlakkot. Könnyen felvihető, jól terül, mindössze annyi dolgunk van vele, hogy a lámpa alatt megszárítsuk. Azt is érdemes tudni, hogy a körömlakkal ellentétben, a gél lakk sokkal tartósabb, mivel hetekig nincs gondunk vele. A már említett webshopban pedig nemcsak egyszínű változatok kaphatóak, hanem olyan különlegességek is, mint a flakes, cat eye és thermo változatok.

Itt természetesen a profik is megtalálják a legújabb prémiumkategóriás anyagokat a munkájukhoz. A műkörmök egyik legnagyobb előnye, hogy sokféle anyaggal lehet gyönyörűen díszíteni. A festőzselé segítségével csodálatos mintákat lehet felvinni a körmökre, amelyek sokáig ugyanolyan csillogóak, mint a legelső napon. A modern összetételű anyag igen tartós, ellenáll a mechanikai sérüléseknek és hosszú ideig megtartja az eredeti színét, fényét.

Könnyű felvinni, a magas pigmentációjának köszönhetően pedig elegendő belőle egy vékony réteg. A festőzselé kiválóan alkalmas díszítéshez, mivel fényesre köt és nem hagy ragacsos réteget a kötés után. A szárításához UV LED lámpát kell használni. A festőzselé igen praktikus és hatékony anyag a díszítésre, ráadásul nem drága. Többféle színben is elérhető. Aki szereti a kreativitását, rajztudását a körmökön is megcsillogtatni, annak feltétlenül ki kell próbálnia, hiszen a legszebb motívumokat, ábrákat ezzel lehet pontosan felvinni. Az Art Gel a piacon elérhető egyik legjobb fixálás-mentes festőzselé. Az igényes körmösöknek ez egy igazi professzionális termék.