Kezdő és haladó kitesurf oktatás

Kezdő és haladó kitesurf oktatás

Kezdő és haladó kitesurf oktatás

A kitesurf vagy magyarosan sárkányszörf egy nagyon izgalmas sport, ami a vízisízés és a sárkányeregetés különleges élményeit egyesíti. Profi kitesurf oktatás keretén belül, akár egy nyaralás alatt is el lehet sajátítani a deszkára állás, a haladás és a biztonságos ernyő kezelés fortélyait, ezért érdemes hozzáértőkre bíznia magát, amennyiben szeretné kipróbálni.

Például a kitexpedition.com csapata 9 órás kitesurf oktatás révén vállalja, hogy bevezeti ebbe az izgalmakkal teli világba. Az első óra alkalmával a szükséges elméleti tudást adják át, például megismertetik a kitesurf alapfogalmakat, a felszerelést, illetve beszélnek a biztonságtechnikáról, az aerodinamikáról és az időjárásról is.

A 2-3 óra az ernyőkezelési gyakorlatot, a 4-6 body drag-et, illetve a 7-9 a deszkára állás gyakorlását foglalja magába. Ha pedig ezek után úgy érzi, hogy szívesen fejlődne tovább is, mert ez az a mozgásforma, ami igazán Önnek lett kitalálva, akkor a haladó kitesurf oktatás résztvevőjeként bonyolultabb mozdulatsorokat, fordulásokat, ugrásokat is megtanulhat.