Kiégett anyák kézikönyve a fásultság ellen

Kiégett anyák kézikönyve a fásultság ellen

Kiégett anyák kézikönyve a fásultság ellen

Amikor egy édesanya mindenáron tökéletes és ideális akar lenni a gyermeke szemében, abból előbb-utóbb kiégés, fáradtság lesz. Egy idő után már úgy érzi, hogy nincs is élete. Azt, hogy miként neveljen boldogabb gyermeket és szerezze vissza az életét, nagyon szépen, érthetően le van írva a Kiégett anyák kézikönyve oldalain.

A kiadvány dr. Sheryl Ziegler pszichoterapeuta műve. 2018 egyik legnépszerűbb, szülőknek szóló alkotása az Amerikai Egyesült Államokban. Már magyar nyelven is olvasható ez a hasznos kézikönyv, a horusz.hu internetes weboldalon pedig megtudhatja, hogyan juthat hozzá egyszerűen. A könyv megszabadít a tökéletes anya mítoszától, attól a kényszertől, miszerint feltétlenül azzá kell válni.

Harmóniát hozhat az egész családnak, hiszen egy boldog édesanya csodálatossá tudja tenni a família minden tagjának az életét. Tehát a Kiégett anyák kézikönyve nemcsak az anyáknak segít, hanem a gyermekeknek és a férjeknek is. Ha fásultnak, kedvetlennek érzi magát, olvassa el ezt a könyvet, mert biztosan segít!