Kiváló a Panasonic KX-AT7730NE készülék

Kiváló a Panasonic KX-AT7730NE készülék

Kiváló a Panasonic KX-AT7730NE készülék

Egy egyszerű, de felhasználóbarát rendszerkészüléket keres irodai környezetbe, ami minden igényt kielégít? Egyszerű irodai megoldásokat hoz a Panasonic KX-AT7730NE analóg rendszerkészülék, 16 karakteres LCD kijelzővel ellátva.

A finom és vékony formatervezés, a fehér szín bármilyen irodai stílushoz, berendezéshez megfelelő lehet. A programozható gyorsbillentyűk nagy hatékonyságú műveleteket tesznek lehetővé, nem kell tárcsázni, hiszen a gomb megnyomásával indítható a hívás. Erre szolgál a 12 db programozható fővonali + 4 db program gomb. Rendelkezik még kihangosító és hívásátadó funkcióval, ami hívás másnak történő átadására szolgál, vagyis át lehet kapcsolni másik irodába, helyiségbe. Ugyanakkor a Panasonic KX-AT7730NE kompatibilis a megfizethető kommunikációs szerverekkel, így szinte bármilyen meglevő rendszerben használható.

Webshopunkban a Panasonic KX-AT7730NE típusú készülékhez kiegészítőket is talál, mint a fejpántos egyfüles fejbeszélőt. Keressen minket, amennyiben telefonkészülékre vagy telefonközponti tartozékokra van szüksége!