Korszerű festett Salgó polc

Korszerű festett Salgó polc

Korszerű festett Salgó polc

Egy megfelelő fémpolc leveszi a terhet a vállunkról, amennyiben a tárolás kerül szóba. Szinte minden helyiségben szükség van valamilyen polcrendszerre, legyen szó irodáról, garázsról, autószerelő műhelyről stb.

Az olyan termékeknek semmi haszna, amelyek nem elég masszívak, nem állnak egyenesen vagy megrogynak a rájuk nehezedő súly miatt. A Salgó polc viszont az innováció termékének számít. A segítségével elegendő teret nyerhetünk a tárolási feladatokhoz.

Nagyobb raktárhelyiségek berendezése esetén érdemes figyelmet fordítani a költséghatékonyságra. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a rendelkezésünkre álló alapterületet fontos kihasználni, hanem figyelembe kell venni a helyiség, illetve az épület belmagasságát is. Ennek tekintetében kiválasztható a tökéletes Salgó polc, akár a csavarmentes, akár a csavaros változatról legyen szó.

Természetesen a kínálatból nem hiányozhat a festett kivitel sem. Ez olyan helyzetben jöhet jól, ahol fontos a dizájn és az esztétikum megőrzése, mint például egy irodaházban vagy könyvtárban.