Láthatósági kabát több színben

Láthatósági kabát több színben

Láthatósági kabát több színben

A speciális munkavédelmi ruházat gyakran akár életet is menthet. A láthatósági kabát egyértelműen az olyan ruhadarabok közé sorolható, amelyek sok esetben nélkülözhetetlenek bizonyos munkakörökben. Manapság már az ilyen munkaruhák terén is igen változatos megoldásokat találunk. Ez azt jelenti, hogy nem csupán egy standard modell létezik, hanem évszaktól, tevékenységtől függően többféle.

A polár típusok a téli hónapokban nyújtanak meleg védelmet, az úgymond softshell kabátok pedig a szeles időben lesznek megbízható társak a munkában. A netpolc.hu webshopban rengeteg típus között lehet választani, a legmodernebb láthatósági kabát modellek szerezhetők be, akár több színben is.

Nagyon népszerűek a 3 az 1-ben vagy a 7 az 1-ben fajták, hiszen roppant sokoldalúak, nagyszerűen ki lehet használni a kiváló tulajdonságaikat. A softshell láthatósági kabát például 3 rétegű lélegző, víz- és szélálló alapanyaggal, fényvisszaverő szalagokkal, oldalsó zippzáros zsebekkel, valamint íves hátsó kialakítással nyújt a tulajdonosának kényelmes és biztonságos viseletet.