Letisztult és elegáns Lenovo Z6 okostelefon

Letisztult és elegáns Lenovo Z6 okostelefon

Letisztult és elegáns Lenovo Z6 okostelefon

A Lenovo egy dinamikusan fejlődő márka, a cég minden készüléknél a maximumra törekszik. Ez alól a Lenovo Z6 okostelefon sem kivétel. A 6.39 hüvelykes 1080 x 2340 PX kijelző ütés- és karcolásálló, a Corning Gorilla Glass 6 üvegnek köszönhetően. Full HD+ felbontás teszi teljessé a videózást vagy a játékélményét.

A megszokottól eltérően, a képernyőbe került az ujjlenyomat olvasó is. A gyönyörű formatervezés 12 RAM memóriát rejt, ami 512 GB háttértárral is kiegészíthető. Lenovo Z6 okostelefon hátlapján 4 kamera is található. Ezek közül 3 alkotja a képrögzítő egységet, amelyek 16, 48, valamint 8 megapixelesek. A negyedik különálló kamera 2 megapixeles mélységérzékelő.

Együttes működésük teszi felejthetetlenné a fotózás élményét. Mindezt egy méretes akkumulátor működteti, aminek a kapacitása 4000 mAh, ami 27 W-s gyorstöltéssel is táplálható. A Lenovo Z6 okostelefon felsőkategóriás készülék, ami remek hardvert, triplakamerás képrögzítő egységet és jó minőségű akkumulátort kínál, letisztult és elegáns formában.