Mátra szállás csodálatos panorámával

Mátra szállás csodálatos panorámával

Mátra szállás csodálatos panorámával

A jó kis gyalogos vagy biciklis túrázások után bizonyára remekül jön a pihenés egy olyan szálláson, ahol minden igényt kielégítő a berendezés. A Mátra szállás pihentető élményt biztosít a pároknak, családoknak, baráti társaságoknak. A Kétkerék Vendégház tiszta és korszerű berendezéssel várja a vendégeit.

A szobákban nemcsak ízléses bútorok, hanem modern eszközök is még kellemesebbé varázsolják az itt eltöltött időt. A minikonyha felszereltsége lehetővé teszi, hogy az otthon megszokott komfortot élvezhessék az itt tartózkodók. A Mátra szállás ugyanakkor nemcsak ennyit kínál a vendégeinek. A 6 személyes exkluzív pezsgőfürdőben ugyanis kiheverhetik az aktív pihenés fáradalmait, ha pedig bringán fedeznék fel a környéket, akkor kölcsönözhetnek kerékpárokat a szállásadótól.

A Mátra szállás igény szerint ízletes svédasztalos reggelit is biztosít a vendégeinek, hogy a napot kellő energiával kezdhessék. Amikor pedig nem élnének a túrázás lehetőségével, élvezhetik a csodálatos panorámát, akár a szobájuk teraszáról.