Megújul a győri Audi ETO KC csapata

Megújul a győri Audi ETO KC csapata

Megújul a győri Audi ETO KC csapata

Feltehetően nemcsak a fanatikus sportkedvelők, de a téma iránt nem annyira érdeklődőknek is teljesen világos, hogy melyek a meghatározó csapatok egy adott területen. A Győri Audi ETO KC csapata biztosan mindenkinek ismerősen cseng majd, hiszen nemcsak jelenleg tartozik az élvonalba, de hosszú évekre, évtizedekre visszamenőleg is szép múltat mondhat a magáénak.

A csapat mindig képes volt megújulni és magához vonzani a legnagyobb potenciállal rendelkező játékosokat. Kifejezetten attraktív lehetőségeket tudott biztosítani a társaság a fiatal játékosoknak, akiknek még sokat kell tanulni és fejlődni.

A média szintén szívesen foglalkozik ezzel a csapattal, hiszen csupa karizmatikus személy, érdekes háttértörténetekkel, életutakkal történő ember tartozik ide. Ha valaki kicsit is érdeklődik a kézilabda iránt, nem lehet nem tudomást venni a Győri Audi ETO KC csapatáról, hiszen nincs magyar bajnokság nélkülük. A csapat honlapján, valamint a most tárgyalt webes felületen is rengeteg érdekes újdonság olvasható róluk.