Melyik menyasszonyi ruha passzol a leginkább?

Melyik menyasszonyi ruha passzol a leginkább?

Melyik menyasszonyi ruha passzol a leginkább?

Ahány ház, annyi szokás. Ahány menyasszony, annyiféle ízlés, elképzelés és feladat. A menyasszonyi ruha kölcsönzéskor az a dolgunk, hogy mindent megtegyünk, hogy ez a nagy nap ne csak emlékezetes, hanem boldogsággal és örömmel teli legyen.

A legtöbb ifjú pár ideges ezen alkalom előtt, ami valamelyest érthető is, hiszen úgy indulnak, hogy egy életre összekötik az életüket. Ma már tudjuk, hogy ez nem mindig van így, de az induláskor igen.

Az ifjú arának a menyasszonyi ruha kulcskérdés. Nagyon sokan a gyerekkori álmaik ruháját szeretnék ekkor magukra ölteni, ami lehet, hogy nem is létezik. Mégis meg kell találni azt a darabot, ami ehhez a legközelebb áll. Néha ez nagyon egyszerű feladat, de nem minden esetben.

Gyakran előfordul, hogy az a menyasszonyi ruha tetszik, ami nem áll jól vagy amiből nincs megfelelő méret. Ha lehet alakítani, az a jobbik eset. Viszont, ha túl nagy a különbség a ruha és viselője között, akkor kénytelenek vagyunk más megoldás után nézni. Szalonunkban gyakorlott szemek és kezek várják az érdeklődőket.