Mennyi ideig érdemes fátyolmaszkot használni?

Mennyi ideig érdemes fátyolmaszkot használni?

Mennyi ideig érdemes fátyolmaszkot használni?

Van egy olyan kozmetikai termék, amelyik Ázsiából indult hódító útjára és ma már a szépségápolás terén igazán előkelő helyet foglal el. Ez nem más, mint a Magyarországon nemes egyszerűséggel fátyolmaszknak nevezett cikk, aminek a használata rendkívül egyszerű, talán ezért népszerűbb a kenegetős társainál. Ha 3-4 naponta használsz fátyolmaszkot, azzal remekül ki tudod egészíteni az arcápolási rutinodat.

Ennek a terméknek a hatóideje 15-20 perc, ami után egyszerűen csak le kell venned a maszkot, majd pedig a maradék esszenciát lágyan a bőrbe masszírozni és máris egy kipihentebb, frissebb arcbőrű személy tekint vissza Rád a tükörből. Rendkívül eredményesen juttatja a bőrbe az ápoló hatóanyagokat ez a szépítő összetevőkkel átitatott szövetanyag, amit ráadásul könnyedén az arcunk formájához illeszthetünk. Az a tapasztalat, hogy egy maszk használata után napokig szépen ápolt marad az arcbőr, tehát hosszabb távú az eredménye, mint a különféle arckrémeknek.

Nem kell mindennap alkalmaznod, csak amikor úgy érezed, hogy a bőrödnek szüksége van rá. Ha az arcbőr száraz, feszül, kipirosodik, akkor már tudható, hogy egy kis extra táplálásra van szüksége. A teljes arcápolási szokásnak remek kiegészítője lehet a 3-4 naponta alkalmazott fátyolmaszk. De azt mindenképpen tudnod kell, hogy ezzel nem lehet kiváltani egy komplett arcápolási rituálét! Mivel a fátyolmaszk a lehető legrövidebb idő alatt hozza formába az arc bőrét, kiváló segítséget jelent akkor is, ha éppen fontos alkalomra, eseményre készülsz. Igazi gyorssegély lehet a bőrnek.

Többféle fátyolmaszk kapható a szepsegcenter.hu internetes üzletben, így mindenki a bőrének ideális fajtát választhatja ki. Van a kínálatban C-vitaminos revitalizáló, folthalványító, szelfi, hialuronsavas hidratáló, kollagénes feszesítő, illetve peptides regeneráló fátyolmaszk. De megtalálható még a virtuális polcokon a bőrfiatalító és feltöltő, valamint az intenzív hidratáló rózsával és hialuronsavval. Mindegyik ragyogóvá és puhává teszi a bőrödet, tehát érdemes kipróbálnod.