Minőségi horgoló fonal a legszebb színekben

Minőségi horgoló fonal a legszebb színekben

Minőségi horgoló fonal a legszebb színekben

A kötés és horgolás újra hódít a nők körében. Nagyon sokan készítenek saját maguknak sapkákat, sálakat, kényelmes pulcsikat vagy kardigánokat. Ehhez minőségi horgoló fonal kell, amit most vonzó áron szerezhet be a webáruházunkból. Vastagságuk szerint 6 csoportban talál horgolásra alkalmas fonalat, ezért válasszon gondosan mielőtt munkához lát!

A végeredmény garantáltan szép és kényelmes lesz! A minőségi puha pamut fonal kiváló handmade játékok készítéséhez is, vagy olyan kiegészítők előállítására, amelyek a lakásdekorációit dobják fel. A könnyen kezelhető horgoló fonal 40 fokon gépben mosható és fektetve kell szárítani, hogy a belőle készült ruhadarab vagy kiegészítő ne nyúljon meg.

Böngésszen kedvére nálunk és ismerkedjen meg a minőségi fonalak világával! Hasznos kiegészítőket is fogalmazunk, mint például gombokat, horgolótűket, kötőtűket vagy teljes szetteket. A horgoló fonal újrahasznosított pamutból van, de rendelhető alpaka, merinó változat is. Érdemes a selymes fonalakat is kipróbálni, amelyek bébi alpaka szőréből készültek.