Mit ígérnek nekünk a hajnövesztő szerek?

Mit ígérnek nekünk a hajnövesztő szerek?

Mit ígérnek nekünk a hajnövesztő szerek?

A tökéletes frizura megteremtéséhez komoly szükség van az egészséges és erős hajszálakra. Sajnos sok esetben éppen ezek hiányoznak a képletből, aminek elég sok oka lehet. Rengetegféle betegség, a kimerültség, lelki stressz, genetikai okok dolgoznak azon, hogy megszabadítsanak bennünket a dús „sörényünktől”. Szerencsére a hajnövesztő szerek megálljt parancsolnak, így ezekre bátran támaszkodhatunk. Mielőtt nekilátnánk a csodát ígérő termékek vásárlásának, érdemes kicsit belemélyedni az anatómia rejtelmeibe és kideríteni, milyen módon fejlődnek a hajszálak.

Olykor előfordul, hogy bizonyos hajnövesztő szerek esetében csak a reklám az, ami ütős, mert valós alapjuk nem igazán, vagy csak nagyon kevés. Ha mondjunk 1-2 héten belül jól látható eredményt ígérnek, akkor máris vonjuk kétségbe az állítást, hiszen átlagosan, havonta 1 centimétert nőnek a szálak. Az tehát, hogy 2 hónap alatt már hosszú hullámos koronával büszkélkedhetünk nem valós ígéret.

A hajnövesztő szerek ugyanakkor lassan, de biztosan, megfelelő komponensek révén igenis eredményt hozhatnak, de semmiképpen sem varázsütésre. Hogyan oldható meg biztonságosan és hatékonyan a hajhagymák serkentése? Tudnunk kell, hogy úgy működnek a testnek ezen részei, ahogyan a virágok nőnek ki a földből. Az analógia nem is lehetne szemléletesebb. Amennyiben elegendő tápanyag és megfelelő körülmények uralkodnak, akkor a hajhagymák serkentése révén jelentősen megugrik a produkció, esetünkben a hajszálak növekedése.

Erősebbé, fényesebbé válnak, de ehhez idő kell. Folyamatosan gondoskodnunk kell a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak bejuttatásáról és amint ezt elhanyagoljuk, máris visszaesést tapasztalhatunk. A hajhagymák serkentését célszerű több módon végezni. Ez elvégezhető közvetlenül a fejbőrre felvitt anyagokkal, ezek lehetnek a különféle cseppek, samponok, borogatások, valamint a táplálkozásunk alapos megváltoztatásával. A vargacseppek.hu weboldalon hasznos információkat és kiváló termékeket találunk, amelyek a természet erejével és valós ígéretekkel kecsegtetnek.