Mit kell tudni a design kanapéról?

Mit kell tudni a design kanapéról?

Mit kell tudni a design kanapéról?

Csakis akkor tűnik fel az embernek, hogy mennyire hiányzik egy komód a lakásból, amikor valamit gyorsan letenne vagy elpakolna, de sehol nem talál megfelelő helyet. Ebben a szituációban a design komód remekül jönne, amelyik nem csupán a praktikusságával, hanem a szépségével is hódít.

Megeshet, hogy a régi modellek nem követeltek meg maguknak sok figyelmet, azonban a design komód esetében már más a helyzet, hiszen ez egyből magára vonja a tekinteteket. Ezt azért is lehet szeretni, mert ebben sok hely van, jól pakolható és nem mellesleg egy mozdulattal is könnyen nyitható.

A dizájnos darab egyöntetűen a diszkrét, de stílusos darabja lehet a nappalinak. Klasszikus otthonokba és modern terekbe is tökéletesen beleolvad, és kiegészíti azokat. A design komód megvehető mostanság nyílóajtós, tolóajtós, vagy akár ajtó nélküli változatban is.

Ezért is szeretik ezt annyira, hiszen mindenki megtalálhatja azt a verziót, amelyikre épp vágyik. Például az Innoconcept shopban a dán Bolia a skandináv minimalizmussal, míg a német Hülsta a funkcionalitással hódít. Egy ilyen design komód 100 százalékosan beválik majd.

Már csak azt kell eldöntse az ember, hogy neki melyik tetszik jobban, és milyen darab passzol a leginkább az adott lakás stílusához. Napjainkban a design kanapé is egyre nagyobb teret nyer. Az Innoconcept szintén a nagymúltú skandináv gyártók prémium minőségű ülőbútorait kínálja a vásárlóknak.

Remek választás a Bolia, a Normann Copenhagen, a Theca, a Furninova és az Innovation produktuma is. Egy ilyen design kanapé éveken keresztül az adott helyiség dísze lesz majd. A design kanapé épp úgy illik modern, akárcsak klasszikus terekbe. A választási lehetőségek száma szinte már megszámlálhatatlan. Mindez azt jelenti, hogy az ideális változat könnyen megtalálható.

Az Innoconcept boltban a design kanapé több száz változata is szemügyre vehető. Ez lehet szövet, bőr, textilbőr, vagy műbőr kanapé. A vevő temérdek különféle árkategóriájú bútorkárpit közül választhatja ki a tökéletes színárnyalatot. Az érdeklődő visszafogott stílusú, vagy igazán korszerű , extravagáns terekbe is egyaránt megtalálhatja, amit keres.