Modern fürdőszoba szett a kényelmes tároláshoz

Modern fürdőszoba szett a kényelmes tároláshoz

Modern fürdőszoba szett a kényelmes tároláshoz

Otthonunk szépítése szinte egy állandó feladat, még akkor is, ha minden tárgy és bútor a helyére került. Azonban, ha csak most készül bebútorozni egy új vagy tatarozott lakást, házat, akkor gondosan szét kell nézni a bútorkínálat terén, hogy szépet, praktikusat, a fal színéhez illőt és lehetőleg olcsót találjon.

Ez a szempont érvényes a fürdőszoba szett kiválasztásánál is, hiszen ha nagy a helyiség, ide kerül a mosógép is, valamint annak tartozékai (pl. mosópor, ruháskosár, szennyes tartó). De helyet kapnak a bontatlan piperék és törölközők, valamint a takarításhoz használt eszközök, tisztítószerek is.

A tágas mellékhelyiséghez passzoló fürdőszoba szett mellett, találhatók külön kisebb-nagyobb bútorelemek, amelyek a szűkösebb fürdőszobák holttereihez igazodnak. Így, ha nem is fér be egy teljes fürdőszoba szett, egy ajtó mögé rejtett vagy a WC-tartály fölött elhelyezett szekrény tökéletesen hasznosítható lesz mindenkinek. Nézzen szét a honlapunkon és lelje meg az ideális bútor együttest a mellékhelyiségbe!