Néhány tipp a gyerekülés vásárláshoz

Néhány tipp a gyerekülés vásárláshoz

Néhány tipp a gyerekülés vásárláshoz

Alig várjuk, hogy legféltettebb kincsünket végre hazavihessük a kórházból és az otthon kényelmében, szeretetében gondozhassuk tovább. A kicsik szállításának biztonságossága a gyerekülés vásárlás alapvető szempontja. Mivel újszülött gyermekünk még egy darabig nem tudja a mozgását kontrollálni és a fejét megtartani, ezért náluk különösen fontos a minél stabilabb, kényelmesebb rögzítés.

Ezt a stabil és mégis kényelmes rögzítést egy szűkítő betét nagyban segítheti. Mivel a legkisebbeket még sokáig hordozóval együtt tesszük be és vesszük ki az autóból, így érdemes ISOFIX bázissal rendelkező rendszert vásárolni.

Ezzel könnyen kezelhetővé válik a szállítással és bekötéssel járó hercehurca. Amennyiben a téli hónapokban születik meg a baba, akkor azt is érdemes szem előtt tartanunk, hogy az első pár hónapjában rétegesen, jól felöltöztetve fogjuk hordozni. Nem árt, ha erre figyelünk a gyerekülés vásárlásakor és szélesebb kialakítású modellt választunk. Ne legyen utolsó szempont a huzat anyagának megfelelő minősége sem!