Nem maradjon el a medence alátét!

Nem maradjon el a medence alátét!

Nem maradjon el a medence alátét!

Miközben odakint tombol a hideg tél, a meleg szobában tervezgethetjük a nyári programokat. Már csak néhány hónap és a hőmérő higanyszála gyorsan fel fog szökni a kellemes értéktartományba, amikor már szívesen megmártóznánk a jó langyos vízben, amit a napsugarak melegítettek fel. Ha célul tűzzük ki az ehhez szükséges termék beszerzését, akkor először gondoljunk a medence alátét fontosságára!

Nézzük meg egy kicsit részletesebben a dolgokat! Amennyiben adott a kellő nagyságú tér, akkor egy tetszőleges térfogatú víztároló tartály elhelyezése jó ötletnek tűnhet. A legfontosabb kiegészítőkről nem szabad megfeledkeznünk, hiszen csakis azoknak a jelenlétében lehet teljes a kép és kielégítő a biztonság.

A medence alátét kimondottan azért felel, hogy egyenletes alapot nyújtson a telepítéshez, lecsökkentve az esetleges kiszakadás esélyét. A terepelőkészítés kulcsfontosságú, erre kiemelt hangsúlyt kell fektetni. A medence alátét előtt még egy kis homokágyat sem árthat lefektetni. Kérjük ki a tapasztalt személy véleményét, ha nem vagyunk biztosak magunkban!