Operatív rakományszállítás a tehertaxival

Operatív rakományszállítás a tehertaxival

Operatív rakományszállítás a tehertaxival

Vállalkozásunk a kezdetektől fogva különféle áruk operatív fuvarozását biztosítja Budapest egész területén. A tehertaxi legfőbb prioritásai közé tartozik a szolgáltatás minősége, a megbízás végrehajtásának gyorsasága, a rakomány biztonsága és a megfizethető árak.

A fuvarozást különböző teherbírású, modern járművek végzik, amelyek kormányai mögött csak tapasztalt sofőrökkel találkozhat. Ügyfeleink elégedettsége érdekében, szakembereink minden megbízónknak egyéni vázlatot dolgoznak ki a rakomány szállítására. Ezen kívül, a kollégáink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb autót a flottából, kiszámítják a tehertaxi költségeit, valamint meghatározzák a menetrendet, aminek alapján a szállítás megtörténik. Nagyon sok megrendelést fut be hozzánk a főváros különböző pontjairól. Ezek némileg különböznek az országos szintű teherfuvarozástól.

Ugyanis a tehertaxival történő áruszállítást a nagyvárosokban akadályozza a forgalom, a hatalmas terület és a nagyméretű rakományok bizonyos területekre való leszállításának bonyolultsága.