Remek koktél alapanyag a gin

Remek koktél alapanyag a gin

Remek koktél alapanyag a gin

A kellemesen hűvös estéken kifejezetten jól tud esni, amikor a nap lezárásaként a jó társaságban elkortyolgatunk néhány pohár fantasztikus aromával rendelkező italt. Nincs könnyű dolgunk, ha választani akarunk azok közül, mert igen tág a kínálat. Vannak, akik joggal rajonganak a gin páratlan ízéért.

A borókafenyő dominál általában ebben a kivitelben, de mellette más gyógynövényeket, fűszereket is beleáztatnak a kezdeti lébe, amit végül lepárolnak és utólag is gazdagítják például cukrokkal. A gin előállítása és a felhasznált összetevők függvényében, eltérő harmóniával rendelkezik. Magában, esetleg némi jég kíséretében, sajátos és megkapó hangulatot tud nyújtani, de gyakran kiegészítőként használják fel a különféle koktélokhoz.

Érdemes letesztelni több formában, hogy megtapasztaljuk a különbséget. A premiumitalnagyker.hu weboldalon egyedi választékot találunk, az eltérő márkák között. Bátran tűzzük ki célul, hogy a legtöbbet megkóstoljuk! Van arra is mód, hogy felhalmozásra kerüljön jó néhány üveg gin és ilyen formában bármikor kedvünk támad hozzá, azonnal kinyithatunk egyet.