Salgó állvány különleges kivitelben

Salgó állvány különleges kivitelben

Salgó állvány különleges kivitelben

Raktározás szempontjából mindig valamilyen praktikus megoldásra kell törekedni. A Salgó állvány ideális a helykihasználás szempontjából, hiszen igény szerint alakítható, bővíthető.

Az elemek és tartozékok ötletes kialakításának köszönhetően, egyszerűen összeállítható, szétszedhető és áthelyezhető. Ez a Salgó állvány szállítását is jelentősen megkönnyíti. A rendkívüli stabilitását a hosszúsági merevítőknek köszönheti. A keretek szélessége és magassága egyedileg megtervezhető, ami ezután minőségi kivitelben kerül kiszállításra.

Magassági korlát gyakorlatilag nincs, hiszen ezt az adott épület belmagassága határozza meg. A Salgó állvány esetében igencsak figyelemre méltó a teherbírás, hiszen egy keret 3100 kg-ig terhelhető.

Ez azt jelenti, hogy egyetlen polc elbírja a 130 kg és 200 kg közötti súlyt. A Salgó állvány kialakításánál a tervezők a dizájnra is gondoltak. Ez különösen akkor kerül előtérbe, amikor egy üzlethelyiségben foglal helyezkedik el a polcrendszer. Az árajánlatkérés és a helyszíni felmérés díjmentesen igényelhető.