Salgó polc ipari és magánjellegű felhasználásra

Salgó polc ipari és magánjellegű felhasználásra

Salgó polc ipari és magánjellegű felhasználásra

Napjainkban mindenki olyan megoldásokat keres a tárolásra, amelyek korszerűek, költségtakarékosak, ugyanakkor biztonságosak is. A Salgó polc tökéletes választás a raktározásban felmerülő kihívásokra, számos ipari területen nyújt biztonságos és egyszerű megoldásokat.

A festett csavarmentes Salgó polcrendszerek remekül alkalmazhatóak a raktárhelyiségekben, irattárakban, könyvtárakban, irodákban és kereskedelmi üzletekben. A fő elemük az anyagtakarékos, nagy méretpontossággal sorozatban gyártott újszerű profil, az oszlop pedig egy speciálisan hengerelt lábprofil.

A Salgó polc minden szempontból megfelel az elvárásoknak, mivel olyan tulajdonságokat tudhat magáénak, mint a magas terhelhetőség, a szabadon állíthatóság, a biztonságos rögzítés, valamint az esztétikus megjelenés. A Salgó polc alkalmazásával jelentős terhek raktározhatóak kisebb helyen is úgy, hogy közben könnyen hozzá lehet férni a tárolt termékekhez. Az ipari felhasználás mellett, a garázsokba is tökéletes megoldást jelent. Kérjen személyre szabott ajánlatot a raktech.hu webáruháztól!