Samsung tok prémium kivitelben

Samsung tok prémium kivitelben

Samsung tok prémium kivitelben

Néhány éve az androidos telefonok között ez a koreai gyártó egyeduralkodónak számított. A Samsung telefonoknak még most is hatalmas rajongótábora van világszerte, ezért nagy várakozás előzi meg egy-egy új modell bejelentését.

A Samsung tok nélkülözhetetlen tartozéknak számít manapság. Az üveghátlap előnyösnek számít a vezeték nélküli töltés szempontjából, ráadásul jól néz ki, viszont a Gorilla Glass ne tévesszen meg senkit!

Ez még nem az a technológia, ami ne igényelné a Samsung tok használatát. Meglehet, hogy az üvegfelület ellenáll a karcoknak, ezért nem kell amiatt aggódni, hogyha ugyanabba a zsebbe kerül az aprópénzzel vagy a kulcsainkkal a telefon. Viszont egy esést nagy valószínűséggel már nem fog kibírni.

A Samsung tok jelentősen csökkenti az esélyét a hátlap, illetve a képernyő berepedésének. Már léteznek olyan szuper vékony Samsung tokok is, amelyek nem vastagítják meg a telefont. Kifejezetten esztétikusan ölelik körbe, ezzel biztosítva a megfelelő védelmet a telefonnak. A tokok rendkívül jó áron rendelhetőek meg a newtrend.hu webáruházból.