Sűrűn használt a spray szórófej

Sűrűn használt a spray szórófej

Sűrűn használt a spray szórófej

Bár mostanában elég sok eső zúdul le az égből, a kerttulajdonosok mégsem alapozhatnak csupán az időjárás alakulására, mert egy öntözőrendszer alkalmazásával akkor is locsolhatják a növényeket, ha éppen szárazság van. A veteménytől függően kell kiválasztani az ideális öntözési eszközöket, azonban a spray szórófej soha nem lehet hiányzó kellék a felszerelésből. Olcsó és egyszerű locsolási kiegészítők ezek. Többféle spray szórófej is vásárolható az esomester.hu webáruházból. Amennyiben Önnek erre van szüksége, jól teszi, ha ide látogat el.

Készleten van például a K-RAIN NP-4, 10 cm kiemelkedésű szórófejház, ami a leggyakrabban használt típusnak számít. Alacsony víznyomáson is szivárgásmentes a kiemelkedés, köszönhetően a nagy igénybevételhez tervezett nyaktömítésnek. A spray szórófej telepítés utáni látható felületátmérője 3 cm. Rozsdamentes acél visszahúzó rugóval van felszerelve. Alkalmazása igazán praktikus, sok kerttulajdonos dönt ezen modell mellett. Nagyon olcsón vehető meg ez a népszerű spray szórófej, az ára csupán 1287 Ft. A gyönyörű pázsit öntözéséhez is kiváló ez a termék, de persze előbb ki kell alakítani a szép, folyamatosan üde felületet, ehhez pedig a füvesítés indító műtrágya sem hiányozhat. Ennek a készítménynek a megvételére is kiváló lehetőséget biztosít a webshop, mert többfajta található meg a kínálatában. A Land Scaper Pro New Grass – ICL füvesítés indító műtrágya az apró szemcséknek köszönhetően egyenletes tápanyagelosztást tesz lehetővé. Optimális döntés ez a termék felülvetéshez vagy új gyep kialakításához. Használata során nincs perzselésveszély sem, a szabályozott tápanyag feltáródásnak köszönhetően.

A gyökérnövekedést jelentősen elősegíti a magas foszfortartalom. A füvesítés indító műtrágya megfelelő alkalmazása hamarosan gyönyörű eredményt hoz, a kert üde zöld lesz, ahol kipihenhetjük a napi fáradalmakat. Nem érdemes hosszú heteket, hónapokat várni a pázsit fejlődésére, mert itt a megoldás! Profi segítséget jelent a füvesítés indító műtrágya, tehát szerezze be Ön is mihamarabb!