Szaniter nélkül nincs modern otthon

Szaniter nélkül nincs modern otthon

Szaniter nélkül nincs modern otthon

Bizonyos dolgokat nem tudunk megkerülni a modern otthonokban, mert ha megtennénk, akkor már nem lennének modernnek nevezhetőek. Ilyen például a központi fűtés, a bármikor rendelkezésre álló villany és többek között a szaniterek is.

Utóbbi kapcsán sokan talán nem is tudják, hogy milyen dolgok gyűjtőneve. E fogalom alatt beszélünk mosdó higiéniai, illetve egészségügyi termékekről, de idetartoznak a bútorok is, amiket a fürdőszobában helyezünk el, hogy mindennek meglegyen a helye és kéznél legyen, amit használni szeretnénk.

Amikor tehát különböző WC-kről, piszoárról, bidéről, kisebb-nagyobb, olykor extrákkal (mondjuk masszázs) felszerelt kádakról, egyedileg épített vagy előre gyártott formában beszerelt zuhanykabinról beszélünk, a szaniter alá sorolt dolgokról van szó.

Mivel a szaniter egy modern otthon elengedhetetlen része, sokan kereskednek ilyen termékekkel. Ahány ember, annyiféle elképzelés egy otthonra, így ezen termékek is nagyon változatosak, sok gyártó szinte milliónyi megoldása áll a vásárlók rendelkezésére.