Széles választák a kisállat felszerelés terén

Széles választák a kisállat felszerelés terén

Széles választák a kisállat felszerelés terén

El nem tudná képzelni, mi mindenre van szüksége akkor, ha olyan kisállatokat tart, mint a rágcsálók. A tápok és faforgácsok mellett, először is a kisállat felszerelés a legfontosabb. Idetartozik a ketrec, karám vagy éppen nyúlház.

Az olyan kiegészítők is nagyon hasznosak lehetnek, mint a nyugágy vagy alomtálca, de ez természetesen attól is függ, hogy pontosan milyen rágcsálót nevelünk. A hörcsögök és egerek a legkisebbek, amelyek szóba jönnek, de sokan a mókusokat, tengerimalacokat és a degukat is nagyon szeretik. A nagyobbacska rágcsálók közé tartoznak a nyulak, a csincsillák, valamint vadászgörények, utóbbiak sétáltatására már ugyanúgy hámot is be lehet szerezni, mint a macskákhoz vagy a kisméretű szobakutyákhoz.

A webáruházunkban található kisállat felszerelés széles kínálata lehetővé teszi, hogy minden állattartó meglelje a szükséges termékeket, eszközöket. Odafigyeltünk arra, hogy minőségi tápanyagokra, tápanyag kiegészítőkre is szert tegyünk, amelyek szintén elengedhetetlenek az állatok egészségének megőrzésében.